شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای ویتنام

 

سفارت ویتنام در تهران ۱ نوع ویزا صادر میکند:(ویزا توریستی عادی)

ویزا توریستی عادی کشور ویتنام:

مسافر برای ویزای توریستی ویتنام  از تاریخ  بلیط  خود مجاز به  ۳۰ روز اقامت در خاک این کشور می باشد .

مهم: مدت اعتبار و اقامت ویزای کشور ویتنام  به مدت ۳۰ روز می باشد.

 

 

مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام:

۱-پاسپورت مسافر با حداقل ۷ ماه اعتبار

۲-دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید بدون عینک.

۳-مدارک شغلی پرینت ۳ ماهه حساب یا گواهی سپرده مسافر با مهر بانک

۴-کپی صفحه اول و دوم شناسنامه مسافر.

(لازم به ذکر است که هیچ یک از مدارک فوق نیاز به ترجمه ندارد.)

برای اخذ ویزای ویتنام آژانس یاس ابتدا برای مسافرین محترم اقدام به اخذ دعوتنامه می نماید

و متذکر می شود ویزا داخل پاسپورت مسافرین ضمیمه می گردد.

آدرس سفارت ویتنام در تهران:

خیابان ولیعصر, خیابان مقدس اردبیلی ,خیابان پسیان ,خیابان اکبری ,خیابان مردانی

خیابان اردیبهشت شرقی پلاک۶