شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای هنگ کنگ

هنگ کنگ در ایران سفارت ندارد و ویزای این کشور از طریق اداره مهاجرت این کشور صادر میشود که دو نوع ویزا  صادر میکند یک نوع ویزای  توریستی و نوع دیگر ویزای نمایشگاهی میباشد.

  1.    ویزای توریستی هنگ کنگ:

ویزای توریستی هنگ کنگ ۳ ماه اعتبار دارد و ۲بار ورود میباشد و مسافر در هربار ورود میتواند ۱۴ روز اقامت داشته باشد

ویزا بصورت استیکر(لیبل) میباشد و پس از صادر شدن از سوی اداره مهاجرت هنگ کنگ به تهران فرستاده میشود.

نکته مهم: در صورت صادر شدن ویزای یکبار ورود یا ویزای کمتر از ۱۴ روز آژانس یاس هیچگونه مسئولیتی در قبال ویزای صادرشده ندارد.

 

 

مدارک لازم:

۱.      اسکن با کیفیت پاسپورت

۲.      اسکن با کیفیت عکس

۳.      اسکن گواهی تمکن مالی

۴.      اسکن گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با ذکر سمت و درآمد