شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای هند

ویزای هندوستان :

سفارت هند در تهران ۳ نوع ویزا صادر می کند:

۱. ویزا توریستی

۲. ویزا دانشجویی

۳. ویزا تجاری شش ماهه مولتی

 

۱. ویزای توریستی:

ویزای توریستی هند ۹۰ روز از تاریخ صدور اعتبار دارد و مسافر در این ۹۰ روز , ۳۰ روز اجازه ی اقامت در این کشور را دارد.

طبق قانون سفارت هند در ایران برای اخذ ویزای توریستی از آخرین خروج مسافر از هندوستان حداقل ۶ ماه باید گذشته باشد.

۲. ویزای دانشجویی :

برای اخذ ویزای دانشجویی مسافر با در دست داشتن مدارک پذیرش از دانشگاه مربوطه باید به سفارت مراجعه کند.

برای اطلاعات بیشتر با آژانس یاس تماس حاصل کنید.

۳. ویزای تجاری شش ماهه مولتی :

تعداد دفعات ورود نامحدود و در هربار ورود مسافر نهایتا میتواند ۳۰ روز اقامت داشته باشد.برای اخذ ویزای تجاری هند داشتن

دعوتنامه و گواهی اشتغال به کار الزامی است برای اطلاعات بیشتر با آژانس یاس تماس حاصل فرمایید.

مدارک لازم:
۱-اصل پاسپورت امضا شده
۲- ۲قطعه عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید بدون عینک
۳-کپی از صفحات اول و دوم شناسنامه (در صورت داشتن توضیحات کپی از صفحه توضیحات)
۴-فرم پرشده ی مشخصات مسافر که از سایت آژانس یاس میتوانید دانلود کنید در صورت داشتن رزرو بلیت همراه مدارک فرستاده شود.
۵-حضور مسافر در سفارت برای انگشت نگاری الزامی می باشد که با هماهنگی آژانس یاس انجام میشود.
آدرس سفارت هند: تهران, خیابان مطهری,خیابان میرعماد,نبش کوچه نهم.