شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای سنگاپور

 

ویزا سنگاپور :

  پایتخت کشور سنگاپور همان سنگاپور است و واحد پول آن دلار سنگاپور می باشد.(SGD) و همچنین کشور سنگاپور در    ایران سفارتخانه ندارد.

   شرایط ویزای توریستی سنگاپور:

  1. ویزای سنگاپور ۲ ماه اعتبار دارد ومسافر میتواند درآن ۲ ماه ۲ بار ورود کند ودرهربار ورود حداکثر ۱۴روز اقامت داشته باشد.
  2. ویزای سنگاپور به صورت استیکر(لیبل)است که بعد از صدور در اداره مهاجرت سنگاپور به ایران ارسال می شود.

مسافر میتواند ویزای سنگاپور را در تهران یا کوالالامپور یا خود سنگاپور دریافت کند, ولی پیشنهاد میشود که در تهران دریافت کند.

درصورت صادر شدن ویزای یکبار ورود از سوی اداره مهاجرت , آژانس یاس هیچ مسئولیتی قبول نمیکند.

 

نوع ویزا مدت زمان آماده شدن ویزا
۲ ماه اعتبار ، توریستی دبل عادی ۱۵ تا ۲۰ روز کاری
۱۴ روزه توریستی ۲ بار ورود فوری با هماهنگی

 

مدارک لازم:

 ۱ -اسکن پاسپورت با کیفیت بالا و حداقل ۷ ماه اعتبار,اسکن عکس با کیفیت , رزرو بلیط.

۲ -اسکن ها باید با فرمت JPG باشد.

۳- اگر مسافرها چند نفر مرد مجرد با هم باشند اطلاعات زیر نیاز می باشد:

تاریخ سفر_مدت اقامت_محل اقامت در سنگاپور_شماره تلفن در ایران و سنگاپور_شغل و زمینه شغلی دقیق

۴-در صورتی که مسافر برای کنفرانس یا سمینار سفر میکند,نام دقیق و کنفرانس و محل برگزاری و اسکن مدارک دانشگاهی یا کنفرانس الزامی می باشد.