شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای تایلند

پایتخت کشور تایلند ,بانکوک است واحد پول کشور  تایلند بات(THB) است.  شهرهای مهم توریستی کشور تایلند عبارتند از:

  1. بانکوک
  2. پاتایا
  3. پوکت
  4. ساموئی
  5. چیانگ مای

ویزای تایلند را چطور میتوان گرفت؟

سفارت تایلند در ایران دو نوع ویزای صادر میکند که به شرح ذیل میباشد:

  1. ویزای توریستی تایلند
  2. ویزای تجاری تایلند
  1. شرایط ویزای توریستی تایلند:

ویزای توریستی تایلند بصورت یکبار ورود و ۲بار ورود صادر میشود , ویزای یکبار ورود ۳ ماه اعتبار ورود دارد که مسافر

از بدو ورود ۵۸ روز اجازه اقامت دارد. ویزای ۲ بار ورود ۶ماه اعتبار دارد که مسافر میتواند ۲ بار ورود کند و در هربار ورود

میتواند  ۵۸ روز اقامت داشته باشد.

  1. شرایط ویزای تجاری :

ویزای تجاری به صورت ۶ ماه مولتی و ۱ ساله مولتی صادر میشود. برای اخذ ویزای تجاری تایلند داشتن دعوتنامه

الزامی می باشد.

مدارک لازم برای گرفتن و اخذ ویزای تایلند:

  1. پاسپورت با حداقل  ۷ ماه اعتبار
  2. ۱ قطعه عکس
  3. کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه
  4. کپی کارت ملی
  5. واچر هتل
  6. پرینت صورت حساب
  7. بلیط
  8. ضمانتنامه ۲۰ میلیون تومانی از بانک در وجه سفارت تایلند

سفارت تایلند کجاست ؟(آدرس سفارت تایلند)

تهران , خیابان بهارستان , پارک امین الدوله پلاک ۴