شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای تاجیکستان

ویزا تاجیکستان :

پایتخت کشور تاجیکستان دوشنبه است و شهرهای توریستی آن خجند و دوشنبه است.

واحد پول تاجیکستان سامانی (TJS) است.

 

 

  1. شرایط ویزای توریستی:

ویزا توریستی تاجیکستان ۱ ماه اقامت دارد که از تاریخ درخواست مسافر میباشد

 

 

۱ ماه توریستی عادی ۱۲ روز کاری
فوری ۳-۲ روز کاری

 

 

 

مدارک لازم:

 

·       اسکن  پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

·       اسکن عکس

·       مشخصات فردی

.      تاریخ شروع ویزا ( تاریخ سفر )

.      تسویه کامل

.      رزرو هتل در تاجیکستان

.      دانشجویی : اسکن کارت دانشجویی + اسکن قرارداد با دانشگاه  مربوطه

.      تجاری : اصل قرارداد با شرکت مربوطه در تاجیکستان

 

حضور مسافر جهت انگشت نگاری الزامی است  ( فقط برای بار اول )