شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای ازبکستان

ویزا ازبکستان :

ویزا ازبکستان به صورت توریستی و تجاری صادر می شود.

  1.  ویزای توریستی:

ویزای توریستی ازبکستان طبق تاریخ رزرو هتل صادر می شود و مسافر باید هتل را از طریق آژانس یاس رزرو نماید و حداکثرمدت زمان اقامت ویزا توریستی ۱۵ روز می باشد.مسافر از بدو ورود به ازبکستان حداکثر تا ۴۸ ساعت فرصت دارد اقامت خود را در کشور ازبکستان ثبت (ریجستر) کند در غیر این صورت موقع خروج از کشور ازبکستان با مشکل مواجه خواهد شد.

  1. ویزای تجاری :

در ویزای تجاری ازبکستان مسافر میتواند ۱ ماه اقامت داشته باشد. تاریخ شروع ویزا طبق تاریخ درخواستی مسافر میباشد.

نوع ویزا تحویل
۱۵ روزه توریستی عادی ۲۵ روز کاری
۱۵ روزه توریستی فوری ۱۰ روز کاری
تجاری عادی ۲۰ روز کاری

پایتخت کشورازبکستان تاشکند می باشد.شهرهای توریستی عبارتند از: سمرقند ,تاشکند,بخارا میباشد و واحد پول ازبکستان سووم است (UZS)

مدارک لازم:

 

·     پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار , ۲ قطعه عکس , رزرو هتل , مشخصات فردی.

·     ویزای تجاری: گواهی اشتغال بکار(برای ویزای تجاری الزامی است)

·     در صورت نیاز مسافر باید برای مصاحبه به سفارت مراجعه کند

 

آدرس کنسولگری: تهران, اقدسیه,خیابان موحد دانش , خیابان گلستان جنوبی, پلاک۶

 تلفن:  ۲۲۲۹۹۷۸۰-۰۲۱