شرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیرازشرکت ایرانگردی و جهانگردی یاس پرواز شیراز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای آفریقای جنوبی

ویزای برزیل :

سفارت برزیل در تهران ۲ نوع ویزا صادر می نماید:

  1. ویزای توریستی عادی:

اعتبار  ویزای توریستی برزیل ۳ ماهه مولتی پل می باشد که مسافر به مدت ۱ ماه اجازه اقامت دارد.

  1.  ویزای تجاری عادی:

اعتبار ویزای تجاری برزیل ۳ ماهه مولتی پل می باشد که مسافر به مدت ۱ ماه اجازه اقامت دارد البته در صورتی که دردعوتنامه تجاری مسافراز  سوی دعوت کننده قید شده باشد که به  شخص مذکور به مدت ۳ ماه نیازمندیم شخص مجاز به اقامت  به مدت ۳ ماه نیز می باشد.

 

 

پایتخت کشور برزیل شهر برزیلیا سایر شهرهای توریستی آن ریو دژانیرووسائوپائلو می باشد و واحد پول آن رئال است.

مدارک لازم:

پاسپورت مسافر با حداقل ۷ ماه اعتبار + ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۳زمینه سفید بدون عینک.

ترجمه گواهی اشتغال به کار با مهر دارالترجمه پرینت ۳ ماهه حساب یا گواهی سپرده با مهر بانک + ترجمه  شناسنامه مسافر. واچر واقعی هتل مسافر

لازم به ذکر است داشتن دعوتنامه تجاری برای اخذ ویزای تجاری برزیل اجباریست.

آدرس سفارت برزیل:زعفرانیه خیابان بهار نبش خیابان یکتا پلاک ۲